MasterD - Oposiciones

Oposiciones Auxiliar Administratiu de Catalunya

MasterD - Oposiciones
 • Imparte:
 • Modalidad:
  Online
 • Precio:
  Consultar rellenando el formulario
 • Comienzo:
  Consultar rellenando el formulario
 • Lugar:
  Se imparte Online

Presentación

Estàs pensant a preparar oposicions a l´ajuntament d´alguna localitat catalana? Master-D t´ajuda a preparar les oposicions d´auxiliar administratiu de les corporacions locals.

Master-D té una àmplia experiència preparant oposicions amb milers d´alumnes als quals ha ajudat a aconseguir una plaça. Ara pot ajudar-te a tu. Prepara amb Master-D les oposicions a Auxiliar Administratiu de les Corporacions locals


En MasterD somos expertos en trabajar las habilidades y competencias, además del contenido teórico y práctico. Ahora con las formaciones de MasterD, sus alumnos conseguirán el Certificado de Competencias Digitales Nivel B2 avalado por la Unión Europea, un requisito cada vez más demandado en todos los sectores de cara a la inserción laboral.

Este curso sirve para dotar de los conocimientos necesarios sobre competencias digitales y poder aplicarlos en los puestos de trabajo. Estas competencias son: Información y Tratamiento de Datos, Comunicación, Creación de Contenidos Digitales, Seguridad y Resolución de Problemas. El curso consta de 180 horas y una duración de 6 meses.

Requisitos

Consultar

Programa

Les funcions d´un Auxiliar Administratiu que treballi per a un ajuntament o una institució provincial o autonòmica estan relacionades amb el treball d´oficina, com poden ser: tramitació de correspondència; recepció de documents; atenció de cridades telefòniques, arxiu de documents, tramitació d´expedients, actualització de l´agenda i tenir coneixement del maneig de la maquinària com ordinadors o fotocopiadores.
Aquest curs de preparació de les oposicions d´auxiliar administratiu t´aportarà els mitjans necessaris perquè superis amb èxit l´oposició
Master-D t´oferix una gran varietat de serveis perquè aprovis les oposicions d´auxiliar administratiu de les corporacions locals:
- Un tutor qualificat
- Preparador personal
- Objectius Individuals
- Seguiment personalitzat
- Temari completament actualitzat
- Material multimèdia
- Sistema P 8.10, que garanteix puntuacions iguals o superiors al 8 sobre 10
Assegura´t de complir els requisits que marca la convocatòria a la qual vols presentar-te i sol•licita informació com més aviat millor per a preparar les teves oposicions d´Auxiliar Administratiu de les Corporacions Locals amb Màster-D.

¡Infórmate ahora sin compromiso!

Publicidad

Cursos Relacionados

Ver otros cursos de...