MasterD - Oposiciones

Oposiciones a Agent auxiliar rural para la Generalitat de Catalunya

MasterD - Oposiciones
 • Imparte:
 • Modalidad:
  Online
 • Precio:
  Consultar rellenando el formulario
 • Comienzo:
  Consultar rellenando el formulario
 • Lugar:
  Se imparte Online

Presentación

El Cos d´Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya es va crear en 1986 i és l´únic col·lectiu professional dedicat a la defensa del Medi ambient amb presència en tot el territori català. Si t´agradaria treballar en la protecció del medi ambient com agent forestal a Catalunya aquesta és la teva oportunitat

A causa de la importància que la societat ha començat a donar-li al medi natural, les institucions van prendre ja fa un temps la decisió d´especialitzar progressivament als agents forestals per a passar de tasques bàsicament tècniques o de gestió directa a conceptes molt més amplis de prevenció i protecció.

Els agents auxiliars rurals desenvoluparan activitats que participin en el bon coneixement del territori i del mitjà, i que es basin en la vigilància i inspecció, actuant en els casos d´infracció administrativa i de delicte mediambiental

Al treball d´un agent auxiliar rural de Catalunya existeixen quatre àmbits principals de treball: prevenció i investigació d´incendis forestals; fauna protegida, caça i pesca; recursos forestals; i espais naturals protegits.

En MasterD somos expertos en trabajar las habilidades y competencias, además del contenido teórico y práctico. Ahora con las formaciones de MasterD, sus alumnos conseguirán el Certificado de Competencias Digitales Nivel B2 avalado por la Unión Europea, un requisito cada vez más demandado en todos los sectores de cara a la inserción laboral.

Este curso sirve para dotar de los conocimientos necesarios sobre competencias digitales y poder aplicarlos en los puestos de trabajo. Estas competencias son: Información y Tratamiento de Datos, Comunicación, Creación de Contenidos Digitales, Seguridad y Resolución de Problemas. El curso consta de 180 horas y una duración de 6 meses.

Requisitos

Consultar

Programa

.

¡Infórmate ahora sin compromiso!

Publicidad

Cursos Relacionados

Ver otros cursos de...