Formar-te

Curso de Transport per carretera: CAP mercaderies. Formació contínua renovació - Transporte por carretera: CAP mercancías. Formación contínua renovación

Formar-te
 • Imparte:
 • Modalidad:
  Presencial en Barcelona
 • Precio:
  Subvencionado
  Curs subvencionat pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal. Sense cost per a tu!
 • Comienzo:
  Consultar rellenando el formulario
 • Lugar:
  C/ Entença 40 bajos
  Barcelona 08015
  España
 • Idioma:
  El Curso se imparte en Catalán
 • Titulación:
  Diploma d’acreditació de la formació rebuda avalat per Formar-te i l’Administració subvencionadora del curs.

Presentación

El curs CAP Renovació de 35 hores, també anomenat CAP Contínua, és un curs obligatori que han de realitzar els conductors professionals que transporten mercaderies o viatgers per carretera.

El curs cal fer-lo cada 5 anys, per a poder continuar exercint la professió de conductor. En el cas de no estar en actiu, la renovació del CAP podrà fer-se abans de reprendre l’activitat.

Amb la superació del curs queda renovada la targeta CAP. Som empresa especialitzada en el transport i disposem de convenis i borsa de treball amb empreses importants del sector. No ho dubtis, i vine en nosaltres a realitzar la formació. Aquesta formació també inclòu formació pràctica amb una simulador d’última generació únic a Catalunya!

Requisitos

Este curso está dirigido prioritariamente a personas trabajadoras OCUPADAS que cotizan a la Seguridad Social en concepto de formación profesional para el empleo en Cataluña.

Objetivos

Desenvolupar la formació contínua de reciclatge necessària per conservar el CAP necessari per a la conducció per vies públiques espanyoles de vehicles d’empreses establertes en qualsevol estat membre de la Unió Europea.

Programa

Segons normativa

¡Infórmate ahora sin compromiso!

Publicidad

Cursos Relacionados

Ver otros cursos de...